ellensjo

Q&A

 

Vad fick du för bil?

Jag vet att det är en Zeat med årgång 99 men har ingen aning vad modellen heter. Det var en bil vi hade hemma som bara stod som fick bli min helt enkelt! 

 

Dina absoluta favoritfilmer?

 Detta är verkligen svårt då jag ändrar mig hela tiden. P.S I love you är en favorit när jag känner för att gråta men annars gillar jag filmer man verkligen behöver tänka och som man blir helt tagen av som till exempel 12 years a slave och unbroken. En annan fin film är en oväntad vänskap!

 

Testat att röka nångång?

Nej jag har aldrig testat, inte ens tagit ett bloss! Är helt emot rökning och skulle aldrig stoppa den skiten i min mun. Vad andra gör tycker jag dock är upp till dem.  

 

Någon du saknar lite extra?

 Veckan är alltid för kort för att hinna med att umgås eller prata med alla jag gärna skulle det med. Men dem allra viktigaste i mitt liv ser jag till att prioritera. Erik saknar man ju alltid lite grann men tycker inte om att vara påklistrade på varann heller. Annars kan det vara gamla vänner som inte hinns med i vardagen eller nya vänner som man skulle vilja lära känna bättre som ej hinns med.

 

Vad är en feminist för dig?

Någon som tror och kämpar för en kvinnas politiska, juridiska, ekonomiska och sociala rättigheter och att kvinnan ska vara likställd med mannen. Det är tydligt att vi lever i ett väldigt jämställt land men jag anser att vi kan komma mycket närmare ett helt jämställd samhälle och varför inte sträva efter det då? Om någon påstår att feminism har gått för långt så bör denna person öppna ögonen och kolla på hur samhället ser ut och inse att vi kan uppnå ett ännu jämställdare samhälle än vad vi redan lever i. Det bör inte finnas några maktstrukturer som är knutna till kön helt enkelt. Som ni märker är jag absolut en feminist och om ni inte kan indentifiera er som det bör ni gå in på denna sida och läsa alla 33 anledningar till att vara feminism och sedan se vart ni står. In och läs HÄR! Ni andra som håller med mig all cred till er ni. Ni har förtstått hur samhället ser ut!

 

Vilket gymnasium går du på och tycker du det är bra?

 Jag går på Tumba Gymnasium. Jag anser att det är en väldigt bra skola faktiskt!

 

Kan du lägga upp hur en vanlig kost ser ut dagligen för dig och gärna bilder på ditt rum? Skulle vara kul att se!

 Jag äter vanlig mat. Frukost med antingen yoghurt och flingor, mackor eller gröt. Lunch i skolan (är sämst på att äta grönsaker i skolan). Middag hemma som består av vanlig husmanskost och äter lite för lite grönsaker hemma också. Äter mest när mamma gör goda sallader och så. Äter minst en frukt om dagen också. Småäter gör jag också! Tycker faktiskt man får det. Njut av det du äter säger jag bara och träna bara om du tycker det är kul. 

Kanske kan lägga upp bilder på mitt rum snart. Har två rum. Ett hos pappa och ett hos mamma, men kan visa det hos mamma då det är min favorit. 

 

Hej! Vilket smink använder du dagligen? Roundtour i ditt hus!!?!

 Jag använder mig av BareMinerals mineralpuder och solpuder, MakeUpstore's cover all mix, Ögonbrynspenna som jag ej vet vilket märkte det är ifrån och mascara ifrån MaxFactor. 

 

Har du några tips på hur man kan komma i form? Tips på vad man kan göra för att sluta småäta?

 Hitta någon träningsform du tycker är rolig. För varför ska man träna om det inte är roligt? Småäta gör vi alla men om du vill dra ner på det så se till att du inte har något "onyttigt" att få tag på. Om du är sugen på att tugga på något kan du välja andra alternativ som t.ex frukt, torkad mango, riskaka eller liknande. 

 

Hur fick ni idén om båtluff? Askul låter det iaf:)

Jag är inte något fan av charterresor/festresor till t.ex Magaluf, Ayia Napa eller Rhodos. Tycker det är lite för skabbigt och ovärt pengarna. Vi var sugna på att åka på en resa där man kan både festa och uppleva och resor som till Cannes, Marbella och Ibiza är för dyrt för oss och då vi sett andra åka iväg på båtluffar så lockade det oss.

 

Vilka kompisar är det du ska båtluffa med? Hoppas ni får det riktigt roligt!!

Jag ska båtluffa med Linn, Lina och Clara! Ja det ska vi verkligen! 

 

Hej! Umgås du med några från din nya klass på fritiden? Har du kommit nära nån speciell i din nya klass? Har du något tips på vad man kan göra om man gått ett halvår i gymnasiet men inte känner att man hittat kompis osv och osäker på om man trivs i klassen? Kram

 Umgås inte med någon från min klass på fritiden faktiskt. Har några jag umgås med i skolan men inte annars. Jag har så många bra vänner utanför skolan och tycker inte det är superviktigt att ha "superbra" kompisar i skolan. I skolan är man för att lära sig och om du inte hittat någon kompis i klassen så tycker inte jag att du ska byta linje/skola på grund av det om du trivs på linjen/skolan. Dock förstår jag om du sitter helt ensam i skolan eller verkligen inte tycker om din klass att du bör göra något åt det. Men att umgås med dina klasskompisar utanför skolan anser inte jag som jätteviktigt. Klassen som grupp är viktig men det tar ett tag innan man blir en bra grupp tillsammans också. 

 

Är din LV väska äkta?

Nej det är den inte. Det är dock en förstahandskopia så den kosta dock en del. Skulle aldrig köpa den om jag fick göra om valet idag. 

 

Hej, vilken är din favoritbutik?

Just nu skulle jag nog säga Zara. 

 

Normal 0 21 false false false SV JA X-NONE

Vad är dina planer efter gymnasiet? Vad är dina vänners? Har ni några planer tillsammans?

Min plan är att ta ett sabatsår och jobba och resa. Antingen jobba utomlands eller jobba och sedan bara dra iväg några månader. Efter det vill jag plugga vidare inom media och marknadsföring som det ser ut nu. Mina vänner har ungefär samma som mig och någon annan vill plugga vidare på direkten. Vi har inga direkta planer tillsammans, men det kanske blir så att man flyttar utomlands tillsammans med någon. Vem vet. Eller tillsammans med Erik. Vi får se helt enkelt. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas