ellensjo

Kategori: Inspo

revolve clothing

Dessa två är verkligen två drömmar. Ni hittar dem HÄR och HÄR. Revolveclothing har massor av fina saker. Speciellt badkläder, så kika in där tycker jag!

beachday

beachday

 

Klicka på bilden för att se vart allting kommer ifrån. 

 

Missoni bikini, Missoni hårband och Céline sollisar. Vem vill inte gå sådär på stranden är ju frågan. Så taggad på en bikini sommar utomlands. Jag är inte så mycket för att bada i Sverige även fast vi har pool. Blir mest sola vid poolen hemma och sedan svalka sig med ett snabbt dopp. Förra året tror jag att jag badade 1 gång på en strand i Sverige och året innan det gjorde jag inte det 1 ända gång!

moodboard

Söndagsdrömmer lite med bilder ifrån min tumblr som ni hittar HÄR.

Vill annars be om ursäkt för dålig uppdatering denna helg. I fredags var jag ute med massa tjejkompisar i Stockholm. På lördagen var jag och med Erik och på kvällen åt jag middag tillsammans med Clara, Lina, Linn och Cecilia hemma hos Linn. Kom hem sent så orkade inte blogga då. Idag ska jag iallafall plugga, städa och övningsköra. Det är mina planer. Hoppas ni får en bra söndag, puss.

Bxxlght

 

Hur underbara är inte lightboxes från Bxxlght. Skulle mer än gärna ha en av dessa hemma hos mig. Dessa är dock ganska dyra så får vänta med att investera i en sådan tills den dagen jag faktiskt bor i en egen lägenhet med ekonomi. Tycker iallafall att ni som jag kan gå in och drömma, eller kanske till och med slå till om ni har turen att redan nu ha en lägenhet där du kan ha denna. Ni hittar deras hemsida HÄR!

moodboard

Detta året känner jag verkligen ett sug av att se världen. Mina planer är först och främst Grekland. Sedan drömmer jag/ har planer på att åka till Paris tillsammans med Linn, åka och jobba i London och sedan vill jag åka på en solsemester tillsammans med Erik till hösten/vintern. Detta är mina mål detta år att ha råd med! Så det är vad mitt sparande kommer vara till. Ska till banken nästa vecka och fixa med mina konton. Nu när jag är arton så kan jag ju lägga upp mitt sparande på ett helt annat sätt. Planerar att spara på två olika konton. Ett för framtiden och ett för resor, då det känns aktuellt nu att spara till. Hur sparar ni era pengar?

jane koenig

 

Bild lånad av Christina Dueholm

 

Jag har under 2014 fått upp ett stort intresse för danskt mode. Jag följer otroligt många danska fashionistas på Instagram, då dem inspirerar mig mycket. Ni har säkert sätt mycket utav den danska smyckesdesignern Jane koenig på senaste tiden. Jag älskar verkligen stilen på hennes smycken. Det finns smycken i 18 karats guld, rodierat silver, förgyllt silver, sterling silver och rosaförgyllt silver. Det fina med Jane koenigs smycken är att dem är enkla men ändå har sjukt fina detaljer. Jag kommer troligtvis beställa därifrån så småning om. Det jag är mest sugen på ett ett love tag halsband med ett E som står både för mig och för Erik. Det hittar du HÄR. Om ni vill titta in fler smycken så hittar ni hemsidan HÄR. 

things

Läppstift/YSL Rouge Valupte       Halsband/Edblad       Clunch/By Marlene Birger       Päls/Maclauren

Carin wester @ stockholm fashion week

Carin Wester @ Stockholm Fashion Week // Bilder från stureplan.se

Kollat igenom vad de flesta visningarna hade att bjuda på via nätet i år på Stockholm Fashion Week. Carin Wester är helt klart årets favorit. Favoriten är outfiten högst upp till höger. Stövlarna är ju helt fantastiska och älskar alla fina tyger och enkla färger. Verkligen så rätt!

höstfin vipp

vipp

Fått span på dessa tre tröjor med en liten vipp på. Supersnygga och även lite varmare nu till hösten. Ska hålla ögonen öppna efter någon budget variant på dessa. Hojta till om ni vet vart jag kan hitta det vet jag!

back to school

back to school

Otroligt taggad på sensommar/höstkläder så här kommer ett collage på inspiration hur jag vill se ut nu när skolan sätter igång. Mycket av detta har jag inte råd med just nu. Men tycker att Zara verkligen lyckats med sina höstkläder i år. Kommer troligen gå crazy där inne nu i höst. Kjolar och klänningar ska jag gå i tills benen fryser bort punkt slut.