ellensjo

Kategori: Inspo

porter

Lämnat pojkarna på pianolektion och tänkte nu ta en liten stund för mig själv med nya tidningen. Plockat upp mitt nya smink nu också. BareMinerals är verkligen så mycket billigare här i London än i Sverige. 

sealoe

Måste bara tipsa er om DENNA fantastiska sida. Sealoe säljer verkligen superfina inredingsgrejer med snygga prints. Favoriten just nu är tavlan ovan med guldpistolen. Skulle vara så fin hemma hos mig och brickorna är också riktigt fräscha. Älskar rena snygga prints och sealoe har verkligen lyckats med det. Gå in där och kika!

today's inspo

Har ett sugande shoppingbehov idag. På lördag är planen att åka in till London och shoppa lite men ska spara de mesta av mina pengar tills Erik kommer nästa helg. Är så jäkla sugen på ett par Celine sunnies men himla dyra är dem.. 

Inspo from my tumblr

PH: HERE

 

Slänger in lite inspiration till er. Sitter med mitt svenska tal som jag ska hålla imorgon så är lite stressad då jag började med det i sista sekund. 

bloggtips

Vill tipsa och denna fina väns blogg! Julia Bakki! Vi är mycket lika på många sett och tror ni absolut kommer gilla hennes blogg. Hennes blogg hittar ni HÄR.

my best instagramfollowings

barbaraegholm@instagram

tyrastinamim@instagram

filippahagg@instagram

bryksina_liza@instagram

oraclefoxblog@instagram

idavistfalt@instagram

fannynord@instagram

vendelabjorklund@instagram

skopljak@instagram

markina@instagram

zaralarsson@instagram

annamandorf@instagram

rosiehw@instagram

fannykarlssson@instagram

sjanaelise@instagram

tuulavintage@instagram


Tipstipstips att följa dessa på instagram. Super härlig inspiration till vardagen! Men glöm heller inte att följa mig på instagram där jag heter ellensjo@instagram!! Puss

träningskläder

Håller bra igång med tränigen och tränar ungefär 5 gånger i veckan varje vecka. Tycker det är skitkul och mår så mycket bättre och ser resultat. Ger så mycket motivation. Men knappt köpt några nya träningskläder på år så dags att göra det snart för att hålla motivationen uppe. Snart kommer sommaren och då börjar man få lite färg också då blir alla neonfärgade träningsplagg extra snygga på. Vill så järna ha skorna ovan men har redan tre par nike träningsskor så vet ej om jag vill lägga pengar på det. Men kläder ska införskaffas!

FASHIONISTOR

Bianca Brandolini D'adda och Olivia Palermo är två fashionistor som jag ser som riktiga stilikoner. Dessa två tjejer vet precis hur man bär upp alla sorters kläder. Sjukt snygga är de också! Så håll ögonen öppna för dessa tjejer om ni vill hitta inspiration!

+

sneakers

klicka på bilden för att se vart allting kommer ifrån