ellensjo

påfyllning med energi

 

Sitter just nu här och äter lite mellanmål och pluggar. Det blev rawfoodboll som mamma bakat, apelsinklyftor och apelsinjuice. Allt detta är slut innan jag ens hunnit skriva klart detta. Fyllt på med energi nu iallafall så nu blir det intensivt pluggande ett par timmar. 

revolve clothing

Dessa två är verkligen två drömmar. Ni hittar dem HÄR och HÄR. Revolveclothing har massor av fina saker. Speciellt badkläder, så kika in där tycker jag!

beachday

beachday

 

Klicka på bilden för att se vart allting kommer ifrån. 

 

Missoni bikini, Missoni hårband och Céline sollisar. Vem vill inte gå sådär på stranden är ju frågan. Så taggad på en bikini sommar utomlands. Jag är inte så mycket för att bada i Sverige även fast vi har pool. Blir mest sola vid poolen hemma och sedan svalka sig med ett snabbt dopp. Förra året tror jag att jag badade 1 gång på en strand i Sverige och året innan det gjorde jag inte det 1 ända gång!

Just nu: gymmet

Blev precis klar på gymmet. Städerskorna kom vid 8 idag så var tvungen att dra hemifrån så då passade ett morgonpass bra på gymmet. Körde lite ben och kondition idag. Tränade inte på hela förra veckan så det var sjukt skönt att göra. Ska till skolan nu och plugga lite. Sen har vi en lektion efter 12 där vi egentligen bara ska lyssna på redovisningar. Ska dessutom gå tidigare då jag ska på körlektion. Hoppas ni får en fantastisk måndag! Puss

Just nu

Är just nu hemma hos Clara och har pluggat med Cecilia och Clara. Johanna, Måns och Ruben anlände nyss också. Vi ska äta hemmagjord pizza och bara mysa. Idag har jag även kört upp till Solna och kollat in min fasters nya lägenhet tillsammans med pappa. Snart körkort.

början på en helg

 

Har precis avslutat en trerätters middag och lagt allt plugg åt sidan för denna fredag. Ska lägga mig i sängen nu och kolla på serier. Sova tidigt idag blir det också då jag ska upp tidigt imorgon, så att jag hinner plugga. Hoppas ni haft en bra början på helgen. Var även solsken idag i Stockholm vilket enligt mig gjorde starten på helgen ännu bättre. Puss

godmorgon torsdag

 

Godmorgon kära vänner. Ska snart bege mig till skolan och därefter på körlektion. De är egentligen mina enda planer för idag. Ganska lik alla mina andra dagar just nu. Snart är det dock ljusare tider och förhoppningsvis slut på körlektionerna inom en kort tid. Hoppas ni får en bra torsdag! Puss

bäst i butik just nu

 

Fyra favoriter ifrån mina tre bästa budgetaffärer. In och kolla på deras hemsidor så hittar ni dessa plagg!

onsdag och överöst med plugg

 

Det onsdag och det är inte mycket annat än plugg och körkortsteori som hinns med. Hinner knappot träna längre. Har bokat uppkörning nu iallafall så det är snart dags. De senaste dagarna har det även snöat konstant och har ingen motivation alls till att klä mig snyggt, utan det blir bara vad som är skönt samt en tjock vinterjacka. Hoppas på varmare väder snart så att man kan slänga iväg den där jackan. Vill kunna använda min nya kappa som är ända till fotlederna. Den är dock för tunn för vintern..

sofistikerad street

sofistikerad street

Klicka på bilden för att se vart allting kommer ifrån. 

Snart får vi hoppas att våren är här så att man kan gå runt i sneakers igen. Är sugen på att införskaffa mig ett par ifrån adidas.