ellensjo

Kategori: Träning

nya träningskläder

När jag fyllde år fick jag en del nya träningskläder. Älskar shortsen och sportbh:n, hur cool är inte den? Längtar verkligen tills jag blir helt frisk. Funderar på att kanske åka till gymmet ikväll ändå för har ändå inget att göra. Men skulle vilja hitta en gymkompis till ikväll så ska höra med någon. Annars lär jag köra imorgon eller söndag. 

juicepress

Köpte en råsaftcentrifug i julklapp till min mamma och hennes man. Alltså en juicepress! Detta var ju en genigalisk idé då jag upptäckt att jag kan använda denna också! Gjorde precis denna juice med apelsin, äpple och ingefära. Råkade ta lite för mycket ingefära så vart ungefär JÄTTESTARKT. Fick dricka vartannat vatten och vartannat juice. Men nyttig lär den ju har varit iallafall!

DAGLÄGERFoto Min vän Isabella Konradsdal & Julia på fotot

Drar iväg på dagläger på Lidingö med truppen. Blir hårdträning fram till klockan åtta ikväll! Kötta!

Update: Var småförkyld innan lägret och efter kanske två timmars träning så mådde jag så dåligt att jag var tvungen att sätta mig på sidan. Så vart ingen hårdträning för mig..

RESULTATHaft en super härlig gympahelg med bästa tjejerna som slutade på åttonde plats i RC2. Även fast vi inte kom på så bra placering är jag dundergla, för att jag får gympa tillsammans med just er mina stjärnor! ♥

VIDARE I FINAL!!

YOU NAME IT... VIDARE TILL FINALEN IMORGON.

Kom precis hem till Clara för att fira henne lite med brudarna. Kommer bli supernice.
Äta massa god mat ser jag att vi ska, hehe.

Iallafall.. Tagga final!!!

RIKSCUPEN NIVÃ… 2Bild från RM1 i april

Är lite uppspelt och nervös just nu. Drar om fem minuter så ska packa det sista nu..
Önska mig lycka till? Fred ut :D

GYMPAFRISYRNu ska jag fixa tävlingfrisyren innan jag går och lägger mig. För ska åka kl halv åtta imorgon bitti och orkar inte gå upp klockan 6 för att göra frisyren så gör den nu istället. Sen är det sova som gäller. Taggad som f*n nu! Woooooo!!

GULDFick med mig en guldmedalj idag hem från tävlingen. Vi fick guld i tumbling :D

TÄVLINGBild från förra tävlingen

Nu drar jag till Katrineholm för tävling. Tagga nu tjejer! Nu satsar vi all in ♥

DAGLÄGERbild från nån träning i veckan

Stiger upp lite sådär kl 6 på morgonen en helgdag för att sedan åka på dagläger i Katrineholm. 
Ska träna mellan 10-15 där. Nu taggar vi då!!

DAGLÄGER I KATRINEHOLM


Bilder från idag

Haft en riktigt härlig gympadag i Katrineholm. Dagläger tillsammans med kumlagymnasterna. Nu är jag dötrött.. dags att sova snart, sen väntar skolan imorgon. Schysst!

BABY I MISS YOU

Det bara kryper i benen på mig. Jag vill hoppa, volta, snurra!  Har sommaruppehåll just nu och jag märker verkligen att jag är i stort sätt beroende av gymnastiken alltså. Inte många veckor kvar innan det sätter igång som vanligt igen. Är alltså snart mig själv igen kära vänner, haha.

VÄSTERÅSIgår var jag på läger hela dagen i Västerås. Körde dubbelsalto för första gången, as skönt! Det är så härligt nu, alla är så himla duktiga och höjjer ribban ordentligt! Kärlek på gymnastik ♥

LETTERS FROM THE SKYFoto Ellen Sjö

Tävlade i Vikingacupen på Lidingö idag. Fick med mig en brons och en guldmedalj hem. Guld i fristående och brons i tumbling. Även fast vi inte körde så bra så gick det väldigt bra. Jätte kul! Imorgon ska jag vara i gymnastik hallen från kl 11-20. Haha fast jag ska faktiskt inte träna utan hela dagen, utan jag fick ett litet fotojobb. Nykvarns Gymnastik Förening fyller 65 år så då ska det vara utställning och dom ville ha massa foton. Så jag ska fota barngymnastik och familjegymnastik och truppgymjnastik och så hela dagen imorgon. Så får jag betalt också. Är ju toppen. Lyckats fixa lite sällskap också. Fred ut!

Helgens resultat

En toppen helg i göteborg! Vi kom 4a i kvalet och slutade på en 7de plats i finalen. 82 lag och 1700 gymnaster deltog. Alla var så fokuserade och vi hade helt galet kul. Vi har kämpat med tävlingsfrisyrerna. Vi har lurat tränarna på första april. Vi har pratat gymnastik i sömnen och kört fristående i sömnen. Vi har gått upp tidigt. Vi har skrattat. Vi har shoppat. Vi har dansat. Vi har gett allt! Riktigt bra kämpat brudar, ni är så bra hela gänget ♥

Filmer kommer upp så fort jag får tag på dom. Fred ut!